egyrészt

 2011.04.06. 00:31

iszonyatosan fáj a torkom. itt megjegyezném, hogy az ügyeletes orvos, aki kijött, a vizsgálat után közölte, hogy jaaaa, nála nincs recept, józsikám, tesehoztál? józsikám se hozott. így aztán nem kaptam antibiotikumot. még életemben nem fájt így a torkom. muszáj volt a Kisnyúl antibiói közül túrnom valamit, és most azt szedem. nem részletezném a hatását.

továbbá: a keleti front lázad, összeállt a frontvonal, este a Nyuleráj és a Kutya közös akcióban megfontoltan széttépett egy guriga Zewa retyópapírt. (pedig azt a vendég seggeknek tartogatom, hogy azt gondolják jól élünk:)), plusz a Kisnyúl szétkent a fején grátisz egy gyógyszertári popsikenőcsöt. egy tégelyt. együtt ültek az előszobában nagyon elégedetten. én meg kaptam a fejemhez. meg a szívemhez.

ja, annyira szarul vagyok, hogy semmilyen szagot és ízt nem érzek. a kakás pelenkának sincs szaga, meg a kajáknak sincs semmi íze. vicces,de jó vacak.

A bejegyzés trackback címe:

https://onceuponalife.blog.hu/api/trackback/id/tr552803507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása