annyi minden

 2011.07.27. 00:19

történik velünk, hogy neki sem állok most hirtelen leírni mindent. az aktuális lényeg az az, hogy lett egy hivatalos, hamarosan saját domain néven is futó blogom, mert nagy projekt vala. és mivel szerződéses munka (bezony), így aztán a bejegyzéseim száma is fixálva van, magyarán nincs többé időhiányra meg egyéb gyarlóságra való hivatkozás, itten írva leszen. mármint ottan. de lehet, hogy itten is, de nem ígérek én már semmit sem, mert azt tuti be tudom tartani.

van viszont egy kis meglepetésem, ami már most is tökéletesen működik, és némi mentséget szolgál az eltűnésemre: www.luxusbizsu.hu - ezt akár lájkolhatjátok a fészbukon is, van saját oldala:)

a very-official új bloghelyem pedig: http://dagadtboldogos.wordpress.com/, ami hamarosan www.dagatboldogos.hu lesz, ahogy a regisztrációja a domain névnek élni fog.

megelőzném a kérdéseket, igen, ez a következő hónapok legzúzósabb feladata - a gyereknevelés mellett, ahol folyamatosan zajlik a troubleshooting, lévén dackorszak esszenciát futunk a Nyulerájjal.

szóval várok mindenkit szeretettel, meg egy vidám kis blogbejegyzéssel a Theodora Quelle és a nagyfarkú férfiak közötti átjárhatósággal.

persze közben zúz a bababolt is, csak annak a honlapjára zéró.zéró időm van jelenleg, mert bármekkora szopás, de nekem is csak napi 24 órát utaltak ki.

most megyek is az újra, mert még küzdök az oldallal irdatlanul, hogy szíp legyen.

A bejegyzés trackback címe:

https://onceuponalife.blog.hu/api/trackback/id/tr453102894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása