annyira

 2011.03.08. 10:37

boldog vagyok, ugyanis minden jel arra mutat, hogy a bababolt nagyon frankón fog menni. lett egy Titokzatos Beszállítóm Angliából, és így most már nemcsak azt mondhatom el, hogy gyönyörű, valóban egyedi holmik vannak az üzletben, hanem azt is, hogy messze környéken a legjobb árakat tudtam generálni. és ami a legjobb: ezt most nem azért írtam, mert a reklám helye, mert a jelek szerint önmagát reklámozza a bolt - illetve a vevők - és egymásnak adják a kilincset. nem számoltam például azzal, hogy múlt héten jött áru, és egy hét után újra fel kell majd tölteni a polcokat. őszintén szólva mindez nem valósulhatna meg, ha nem ilyen egyedülálló feltételekkel jutnánk a ruhákhoz, mind árban, mind minőségben.

ha ezek után még azt is hozzáteszem, hogy a szerkesztők gyöngye olyan vérmesen kardoskodik minden leírt/írandó karakter mellett, hogy májusra ebből talán még valóban könyv lesz:)

szóval most nagy boldoság van, kerek az élet. de mert ez persze halál uncsi, azért este leszállítok egy sztorit a Tigrisről, okulandó.

A bejegyzés trackback címe:

https://onceuponalife.blog.hu/api/trackback/id/tr722721116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

muffinok 2011.03.10. 17:19:36

Szió!

Mit lehet tudni a boltról? 7-8 hónaposokra is van ruha?
webshopotok van/lesz? Nem pesti vagyok, nem mindig megyen Pestre. :)

onceuponatime 2011.03.10. 22:15:36

szia,

lesz webshop, készítés alatt van. időpontot most nem ígérek, de ha kész van, akkor szólok.

a mostani weboldal címe: www.puccosbabacuccok.hu

onceuponatime 2011.03.11. 13:04:48

@muffinok:
ja, és persze, nagyon édi cuccok vannak a kicsiknek is:)
süti beállítások módosítása