pasik az ágyban

 2011.02.25. 14:46
buheráltam rajta, talán már most jó lesz.
 

1. az Első Szerelem. jó esetben vele szexelsz először. hosszas járás után, hónapok telnek el néha (az én időmben így volt még nagyjából, és én 18 voltam), mire oda juttok, hogy nem csak a tapizás megy meg a smárolás, hanem egy szabályosan megszervezett romantikus este kapcsán elveszted a szűzességedet. esetleg ő is. mind a ketten őrülten akarjátok, de legalább annyira izgultok. netto 2 órás felvezetés után eljön a bevezetés ideje, amikor is rádöbbensz arra, hogy IGEN, neked van szűzhártyád. praktikus akkorra rögzíteni a dolgot, amikor épp nem menstruálsz, mert akkor még örülhetsz is, ha vért látsz. ha a pasid szülinapjára önmagadat adod, és ez épp egybeesik a ciklusoddal, az ciki. szóval azért fáj, és próbálsz őrülten lazítani, amiben nagy segítséget nyújt a Duna tévé éjjeli adásaként sugárzott akvárium kép. (13 éve volt, nem kell röhögni). aztán egyszer csak jó lesz...vagyis...nem annyira rossz...vagyis egész jó...olyan kis csiklandozós izé...de mindenesetre szokatlan. sokáig nem tudod analizálni, mert ha a pasid nem fényévekkel rutinosabb nálad, a dolog nem fog sokáig tartani...:) de úgy érzed, hogy most már valóban felnőttél, igazi nő vagy, és huurrrrrráááááá, MEGTETTED. mert a szűzesség az a dolog, amitől 18 éves kor után már tényleg fénysebességgel kell megszabadulni. (hagyjuk ezt az IGAZIra várok dumát. nekem ez a fiú például egy nagyon nagy igazi volt, és a mai napig is azt hiszem, hogy ő volt a legigazibb. de kellő tapasztalat pedig kell a szexben, és nem ugyanaz 22 évesen elkezdeni, mint a kamaszévek végén. egyszerűen teljesen más élmény. más egy kamasz fiúval együtt lenni, és más egy férfival. a tanulási folyamat része.) na, aztán másnap a nagy éjszaka után meg persze parázni kell, hogy: ugye most nem fog otthagyni, hogy megkapott?????? ez általában hülyeség is. nem fog. ha hónapokig várttok erre, akkor végképp. majd később szakítotok az anyja miatt:))))

2. a Buta
a buta ember szar az ágyban. sajnos, ez tény. nem volt túl sok buta palim, egy kicsit lassú volt egy szakítás utáni gyors kapaszkodónak fél évre, de aztán kidőltem attól, hogy mindent szótagolva kellett mondanom. 3x. hogy negyedszerre átjusson a burkon, ami a homloklebenye előtt volt. a másik buta palim egy sztármodell volt. az igazi férfiisten, már amennyiben a férfiistenek kefélés közben hátranéznek a saját seggükre, hogy elég jól néz-e ki. amúgy tényleg nem nagy eresztés ez a kategória. fantáziátlan, gyors, unalmas, és akkora hévvel kezd neki, hogy nem tudod, hogy röhögj, vagy sírj. az a szájnyalogatós kacsintós fajta.

3. a Beakasztós.
nem tököl sokat. felszed egy szórakozóhelyen, isztok egy kólát vagy bármit, amiben alkohol van, aztán a kocsiban, vagy bárhol szexeltek. a nevét sem tudod. ez a legrosszabb. akkor van, ha annyira magányosnak érzed magad, hogy már minden jó,csak valaki legyen hozzád kedves, és legyen két jó szava, öleljen meg, akár hazudhat is. azt is teszi, nyugi. pont annyi töltés van a dologban, mint egy pornó forgatás 9. órájában.
lélekgyilkoló, alattomos dolog. ha az ember kellően ismeri önmagát, akkor egyetlen ilyen után rájön, hogy ez mennyit rombol az önértékelésén. másoknak ez életforma, és ki is égnek tőle irdatlan hamar.

3. a Cuki Idegen.
a 2.-es pont update-elt verziója. aki tetszik, és te is neki. sokat dumáltok utána és előtte is, megnevettet, minden klappol. aztán másnap reggel zavarodban, hogy biztos csak egy rühes lotyónak néz, jól megbántod, vagy csak nem adod meg a számod, hanem elrohansz, hogy aztán a fejed verd a falba, hogy még csak fel sem tudod hívni... lehet, hogy bebuksz egy szuper kapcsolatot épp.

4. a Beleképzelt.
lehet, hogy a neten ismered meg. vagy ő az operátor a túloldalon, amikor a sim kártyád cseréjével kapcsolatban ügyintézel. elindul valami verbalice, aztán chat, meg levelezés, telefon, majd találkoztok, és mire ide eljuttok, már azt is hiszitek, hogy dúl a szerelem, és akár a rézfaszú füttyögetős is állhat veled szemben, neked az alarm gomb csak nem nyomódik be, hogy ez nem a te eseted alapjáraton, csak lesz valami a dologból, nem egy nagy cucc, akkor azt akarod hinni, hogy jó, de aztán a következő valóban jónál rájössz, hogy jó középszerű volt az egész.

5. az Állat.
eh. sokan vannak. vannak a jó állatok, meg a rossz állatok. a rossz állat azt hiszi, hogy téged minden alkalommal izgatni fog, ha csomókban tépi a hajad, lilára üti a segged, és véresre harapja a nyakad. arról nem is beszélve, hogy két napig terpeszben fogsz járni, mert ha 40 percig tud nyiszatolni, akkor meg is teszi, azt gondolván, hogy neked az a legjobb, ha legalább 300x bedugja és kihúzza miközben ő meg nem megy el....tiszta mechanika az egész. két alkalom után inkább bújnál ágyba Terry Black-el, mint vele.

6. a Gyengéd.
a szupersimogatós. ultrafinom. halkan sóhajtozós. olyan gyengéd és finom, hogy észre sem veszed, hogy ott van. a 15. percben már rohadtul azon gondolkozol, hogy a szoba minden sarka saroknak számít-e vagy a strangoknál nem ér számolni...
 
7. a Kémia klón
csak épp pasiban. rád néz, és már attól leolvad a bugyid. hozzád nyúl, és belehalsz az örömbe. a nimfománia egy betegség, mert sosem elég, és sosem tudsz eléggé kielégülni. ezt másnap tudod meg a netről, és nem tudod, hogy örülj-e a szimptomáknak, vagy ne... lehet, hogy már rég nem szereted/vagy belé szerelmes, de a bugyid még mindig ereszt, ha eszedbe jut, hogy miket és hogyan csinált veled az AKÁRHOL. mert vele nem volt tabu. az első ember, akinek könyörögsz, hogy olyan dolgokat tegyen veled, amiket másoknak egy vagyonért sem tennél meg...

8. a Döbbenet.
több típus ömlesztve. DÖBBENET, hogy bazmeg csak ekkora????? döbbenet, hogy MÁRIS kész vagy??? döbbenet, hogy ÍGY néz ki AZ?? döbbenet, hogy ilyet a természet le tudott gyártani...

9. a Magabiztos.
höhö. anyukáááám, majd én megmutatom. úgy pörget-forgat, mintha egy műlovarnő lennél, denevérpóz a csilláron, ülve-állva, kitekerve. eleinte röhögsz, aztán elmegy tőle a kedved. főleg, hogy a modern balett összes eleme után sem vagy abban biztos, hogy ez neked tényleg jó...?

10. a Meggyőződéses.
aki sosem fogadná el, hogy SZAR AZ ÁGYBAN. Ő nem élvez el túl hamar. te vagy béna, ha nem megy 142 másodperc alatt. te vagy a frigid, ha reggel nem arra akarsz ébredni, hogy valaki a farkát tömködi a szádba mikor még szemed is csukva van, és szó nincs előjátékról.

11. akit Megsajnálsz.
itt van a Szánalomszex/Részvétkúrás meg a Szimpátiaszex. haverságnak indul a dolog, aztán elkavarodtok az ágyba. bár ne tetted volna.
 
.
 
12. a Haha.
nem tehetsz róla, de röhögnöd kell. makogva élvez. görcsbe áll utána a lábujja. szellent amikor elernyednek az izmai. a végén már a gondolatától is sikítozva fetrengesz. minednt látsz benne, csak a férfit nem.

13. akit Nem kapsz meg.
iszonyatosan vágysz rá. talán már évek óta kinézted magadnak. fantáziálsz vele, és álmodozol róla. ez nem szerelem, hanem vágy: meg akarod kapni, mert KELL. aztán megkapod. és az első másodperctől tudod, hogy elképesztő lesz. és az is.

14. Akit szeretsz.
a társad. a szerelmed. a párod. hívd ahogy akarod. jó vele, mert ismered, és szereted. örömöt akar neked okozni, és tudja is, hogy hogyan kell, mert minden porcikádat ismeri. vele jó volt az elején. jó most is, és az lesz 5 év múlva is.

A bejegyzés trackback címe:

https://onceuponalife.blog.hu/api/trackback/id/tr642690001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beszke 2011.02.25. 20:12:19

out, mondd, ez ugyanaz az írásod, ami korábban benne volt a blogodban, de valami ok miatt kicsit később kitörölted?
annyira imádlak, a pasik pont ilyenek...

onceuponatime 2011.02.25. 20:36:55

beszke:

igen. de azt mondjuk nem tudom, hogy itt miért nem látszik a a hozzászólásod...

Cashmere 2011.02.25. 21:51:35

Ez ott van.. bár szerencsére némelyik fajtát csak elképzelni tudom..:S

OFF!

Nem hívtál azóta, nekem meg nem maradt meg a számod a listámban..

mail-en is elérsz..

gne2 2011.02.25. 22:27:10

Hangosan nevettem, aztán elérzékenyültem, pedig már olvastam. Köszönöm! :D
süti beállítások módosítása